Επιστροφή ποσού

Λυπούμαστε που δεν είστε ικανοποιημένος με το προϊόν μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στη διεύθυνσή μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή και θα επιστρέψουμε την αξία της αγοράς. Εάν το επιστρεφόμενο προϊόν είναι κατεστραμμένο ή έχει αλλοιωθεί σε ποσότητες λόγω συμπεριφοράς που δεν είναι απαραίτητη για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των εμπορευμάτων, ο αγοραστής φέρει την ευθύνη για τη μείωση της αξίας των εμπορευμάτων.

Διαδικασία παραπόνων:

  1. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
  2. Επιστρέψτε το προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνσή μας: EXPEDICO / Geniki Taxydromiki SA / Thessaloniki HUB / Maneks PLus / Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road) Thesi Dialogis OSE - Parodos Sof. Venizelou 54628 Thessaloniki Greece
  3. Προσθέστε τη φόρμα στη συσκευασία, την οποία θα λάβετε στη διεύθυνση email που συμπληρώθηκε στις παρακάτω πληροφορίες.
  4. Το ποσό αγοράς θα επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά ή στον επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό που καθορίζεται στη φόρμα, το αργότερο εντός 14 ημερών από την ειδοποίηση για την αποστολή.

Παραγγελίες - επιλέξτε μόνο 1 παραγγελία

Επιλέξτε την παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε. Όταν επιλεγεί, επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

Μορφή: GR56 1122 4443 1235 420
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων σε εικονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς (Revolut, Monese, κλπ.)
Ο IBAN που εισάγατε είναι λανθασμένος

Δεν επιλέξατε κανένα προϊόν!